Puderi

100% organski, mineralni, 5 u 1 hipoalergijski proizvod. Zamenjuje standardne korektore, tečne pudere, kamene pudere, pudere u prahu i fiksatore. Visoko pigmentisana formula omogućava maksimalnu pokrivnu moć, pri čemu ne remeti prirodne procese kože. Zbog visoke koncentracije cink-oksida, posebno je pogodan za osobe sa osetljivom,problematičnom kožom,rozaceom,kuperozom i drugim upalnim procesima. Puder je bez talka, voska, ulja, konzervansa i sl hemikalija.

VIŠE

Rumenila

100% prirodan mineralni pigment, u svom sastavu ima dodat i UV zaštitni faktor i cink. Komplementarni su i mešaju se sa proizvodima namenjenim za negu lica i tela. Bez talka, voska, konzervanasa i sličnih hemikalija.

VIŠE

Bronzeri

100% čisti, mineralni pigment, obogaćen UV zaštitnim faktorom SPF 15 i cinkom. Bronzeri su višenamenski, što im omogućava mešanje sa vodom i uljima, u zavisnosti sta želite da dobijete. Pogodni su za korišćenje i kao ajlajneri (mešanje sa vodom), senke (matt, metalik) i sjajevi za usne( sa balzamima, sjajevima i sl.) Komplementarni su i mešaju se sa proizvodima namenjenim za negu lica i tela. Bez talka, voska, konzervanasa i drugih aditiva.

VIŠE

Senke

100% čisti pigment, obogaćen UV zaštitnim faktorom SPF 15. Pigmenti kada se nanose na čistu kožu imaju sedefast finiš, dok se preko baze za senku, matiraju. Mogu se mešati sa vodom za dobijanje ajlajnera. Mogu se mešati i sa proizvodima za negu kože lica i tela, u zavisnosti šta želite da postignete.

VIŠE